Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Studr

Студентська республіка

22-24 липня 2018 року на базі ЛОСК «Маяк» Студентська рада Вінниччини - консультативно-дорадчий орган при голові Вінницької ОДА організувала регіональну студентську республіку! Від Ладижинського коледжу ВНАУ було делеговано Довганя Антона та Савченко Вікторію.

Слоган ХХ ювілейної Студреспубліки - «20 років для України». Метою проекту є сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей, а серед завдань програми є виховання громадянського патріотизму.

Студреспубліка передбачає організацію студентських містечок, проведення навчання для активістів студентських та молодіжних середовищ, змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних і спортивних турнірів, а також інших суб-фестивалів, стратегічної гри у життя окремого студентського міста.

У фінальній частині програми в форматі оргдіялісної гри взяли участь обрані в усіх регіонах України Студентські мери та депутати Студентських магістратів, які у свою чергу мають обрали Студентського президента та депутатів Студентського парламенту України.

Окрім всього, для представників Ваших вищих навчальних закладів це можливість поборотися за кубки СРВ в різних номінаціях, отримати подарунки від спонсорів проведення заходу, та чудова можливість провести три дні в колі студентів усіх вищих навчальних закладів 1-4 рівня акредитації зі всієї Вінницької області!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}