Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Mis

Свято краси і грації

День Святого Валентина прийнято відзначати 14 лютого. Це свято в Європі почали святкувати ще кілька століть тому, в Україну він прийшов зовсім недавно і став популярним у 90-х роках. Святий Валентин вважається символом всіх закоханих, тому це свято дуже красиве і романтичне. Ще зранку розпочалось свято усіх закоханих у вестибюлі корпусу №1 Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету, адже там була розташована фотозона для бажаючих сфотографуватись. Та найголовнішою подією цього романтичного дня став захід «Одружись на один день», організований студентського радою коледжу. Усі закохані студентські пари мали можливість пов’язати свої серця на один день. Щороку гарною традицією Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету є конкурс «Міс та Містер коледжу».

9

11

У цей день серед студентів визначаються найгарніші хлопці та дівчата коледжу, та в номінаціях перемагають найкреативніші та найталановитіші. От і цього року учасники конкурсу дивували присутніх своєю майстерністю.

10

12

Під час заходу у залі панувала святкова, доброзичлива атмосфера.

Змагання вродливих і обдарованих учасників оцінювало шановане журі, до складу якого ввійшли: - Погребняк Д.П. директор центру культури та дозвілля ВНАУ; - Журба О.В.– начальник міського відділу культури; - Кравченко О.М. – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Ладижинської міської ради.

13

Свято краси і грації, інтелекту та майстерності у якому прийняли участь 6 учасників – 2 дівчат і 4 юнаків. Конкурсантам прийшлось нелегко. На шляху до перемоги були три складних конкурси, а саме: «Візитна картка», «Конкурс талантів», «Презентація спеціальності».

Поки журі визначало переможців головною родзинкою свята став подарунок від ректорату Вінницького НАУ та адміністрації Ладижинського коледжу: музичний подарунок від хлопців з університету та директора центру дозвілля та культури Погребняк Дар'ї Петрівни. Шалені оплески, задоволення і захват охоплювали усіх присутніх.

Хвилюючим моментом для учасників та вболівальників стали результати: міс коледжу виборола Тимусяк Альона група Б – 31, містер коледжу – Постернак Олександр група М – 23, міс граціяСтрій Анастасія група Б – 21, містер мужністьГук Михайло група М – 33, містер драйвБондарчук Євген група Е – 21, містер глядацьких симпатійМельник Сергій група М- 21.

8

Усі конкурсанти були нагороджені подарунками від жюру, а кінотеатр «Люм'єр» люб'язно надав учасникам квитки у кіно.

Особлива подяка учасникам конкурсу та їх колективам за гарний настрій та емоції протягом свята. На завершення всі бажаючі студенти були запрошені на святкову дискотеку з конкурсами, подарунками та гарним святковим настроєм.

14
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}