Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
T c k1

Тиждень циклової комісії інженерно-технічних і агрономічних дисциплін

Головним завданням при підготовці майбутніх спеціалістів є виховання у них високої відповідальності, організованості, творчого ставлення до праці.

Серед значної кількості заходів, які проводить циклова комісія інженерно-технічних та агрономічних дисциплін Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету», що дозволяють студенту на заняттях та в позааудиторний час заглибитись в особливості спеціальності, ефективним є проведення тижнів циклової комісії.

17 травня 2021 року згідно плану заходів проведення тижня циклової комісії у фойє навчального корпусу № 4 розпочала свою роботу виставка технічної творчості, створена спільними зусиллями викладачів у тісній співпраці із студентами спеціальностей 208 «Агроінженерія» та 201 «Агрономія».

Студенти із жвавою цікавістю оглядали створені експонати, задаючи питання викладачам по будові та принципу роботи обладнання, пристосувань та різного роду макетів.

Організація та проведення таких виставок дає змогу активізувати і розвинути у студентів технічне мислення, потяг до винахідницької та інтелектуальної творчої діяльності.

Голова циклової комісії інженерно-технічних та агрономічних дисциплін Дмитро ПРИСЯЖНЮК
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}