Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Teatr2

Театральна гостина

Великі особистості, важливі постаті історії українського народу, його культурної спадщини не повинні канути у забуття. Ми повинні приділяти велику увагу шануванню людей, які працюють на нелегкій акторській ниві. Тому такі зустрічі з театром мають важливий вплив на моральне, етичне та естетичне виховання студентської молоді.

Студенти Ладижинського коледжу ВНАУ мали можливість відвідати без перебільшення одну з найкращих вистав Львівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Юрія Дрогобича - драму «Мати-наймичка», яка відбулася 27 вересня 2018 року в ПК «Прометей» м. Ладижин.

Незабутні враження отримали від спектаклю і викладачі, і студенти. Усі покидали театр серйозними, адже кожен сприйняв та пропустив побачене через свої відчуття та враження.

Атмосфера творчого діалогу зачаровувала присутніх щирістю поетичного слова, майстерністю акторів, бажанням студентів долучитися до духовних криниць справжніх загальнолюдських цінностей.

Плинність часу неминуча, проте завдяки таким заходам, ми маємо змогу залишити все найкраще, що набувалося і множилося впродовж століть.

Студенти насолоджувались шедевром театрального мистецтва.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}