Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tr mhp

Технічне партнерство – запорука майбутнього!

Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету відкриває нові горизонти! 19 квітня 2023 року відбулася історична подія – в рамках проєкту «Бізнес і освіта» за підтримки агрохолдингу МХП в особі заступника правління Юрія Мельника та керівництва Вінницького національного аграрного університету в особі президента Григорія Калетніка матеріально-технічна база коледжу поповнилася сучасною сільськогосподарською технікою: трактором «Massey Ferguson 8480», оснащеним навігаційною системою з гідравлічним приводом та сівалкою «John Deere 1780» з системою точного висіву і контролем якості посіву. Нові сільськогосподарські машини мають високу ефективність і стануть хорошим зразком для навчання та надійним помічником в роботі на землі, а також зроблять процес ведення господарської діяльності коледжу технологічнішим та ефективнішим.

Передача сучасної сільськогосподарської техніки стала важливою подією в житті коледжу. До навчального закладу завітали: президент Вінницького НАУ Григорій Калетнік, заступник голови правління агрохолдингу МХП Юрій Мельник, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Світлана Лутковська, керівник відділу професійного навчання МХП Олена Азєєва, начальник Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич, головний інженер ПрАТ «Зернопродукт МХП» Михайло Залевський, керівник напрямку соціального розвитку МХП Петро Андрієць.

Традиція зустрічати дорогих гостей хлібом та сіллю живе віками! В Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ шанують українські традиції – поважним гостям студенти вручили запашні красені-короваї, виготовлені з пшениці, вирощеної на полях учбового господарства коледжу.

Заступник голови правління агрохолдингу МХП Юрій Мельник наголосив, що бізнес і освіта йдуть на зустріч один одному та знаходять нові інструменти співпраці: агроіндустріальний холдинг МХП передає техніку студентам коледжу для використання у навчальному процесі та практичній підготовці.

Президент університету Григорій Калетнік привітав усіх зі значною подією та побажав всім здоров’я, миру і благополуччя, подякував колективу коледжу за підготовку висококваліфікованих фахівців, які поповнюють студентські лави Вінницького національного аграрного університету. Григорій Миколайович висловив слова подяки заступнику голови правління агрохолдингу МХП Юрію Мельнику за внесок – передачу коледжу нової сільськогосподарської техніки, яка розвиватиме аграрну освіту та галузь.

«Ми єдина університетська родина, – зазначила проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Вінницького НАУ Світлана Лутковська, – за роки співпраці університету і агрохолдингу МХП з’являються нові ідеї, напрямки та стратегії реалізації співпраці освіти і бізнесу. Ми їх успішно втілюємо в життя». Керівник відділу професійного навчання МХП Олена Азєєва подякувала присутнім за плідну співпрацю, яка дозволяє успішно тримати освітній фронт. В рамках проєкту проводиться підготовка висококваліфікованих здобувачів освіти, які відповідають всім компетентностям освітньо-професійної програми.

Начальник Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич, випускниця коледжу, відзначила, що навчальний заклад постійно осучаснюється і впевнено рухається вперед за підтримки потужних стейкхолдерів.

Хвилюючий момент – урочиста церемонія підписання документів про передачу техніки в рамках проєкту «Бізнес і освіта» на базі Ладижинського фахового коледжу Президентом Вінницького національного аграрного університету Григорієм Калетніком і заступником голови правління агрохолдингу МХП Юрієм Мельником.

Директор коледжу Олег Цуркан подякував Григорію Миколайовичу і Юрію Федоровичу за постійну підтримку і значний внесок у розвиток навчального закладу та зміцнення матеріально-технічної бази, адже це важлива умова для процвітання нашого коледжу. З нагоди важливої події Олег Цуркан вручив президенту ВНАУ Григорію Калетніку і заступнику голови правління агрохолдингу МХП Юрію Мельнику сувеніри, які символізують співпрацю ВНАУ, коледжу і МХП.

Великі можливості – висока ефективність – відмінний результат! Новітня сільськогосподарська техніка є важливим чинником підготовки студентів-аграріїв. Студенти коледжу під час практичних занять старанно здобувають професійну майстерність та готуються до великого й почесного завдання – бути господарем на власній землі та працювати на благо держави.

Колектив коледжу на чолі з директором Олегом Цурканом щиро дякує Григорію Миколайовичу та Юрію Федоровичу за увагу, турботу і допомогу у підготовці конкурентоспроможних фахівців для національного господарства нашої України та становленні талановитої молоді!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}