Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Pr23 2

Проходження технологічної практики

Студенти Ладижинського фахового коледжу ВНАУ впевнено роблять перші кроки до майбутньої спеціальності! Невід’ємною частиною формування майбутнього фахівця є практичний досвід, під час якого студенти навчаються застосовувати отримані теоретичні знання та практичні навички для вирішення конкретних виробничих задач.

Здобувачі освіти, які закінчили третій курс відділень електрифікації та автоматизації сільського господарства та інженерно-агрономічного на час технологічної практики засвоюють набуті теоретичні знання та навички не тільки на сільськогосподарських підприємствах України, але і на базі коледжу, який надає всі умови для реалізації теоретичних знань, отриманих під час навчання, у реальних умовах роботи.

Для студентів технологічна практика – це період збагачення новим досвідом, можливість перевірити свої сили та вміння. Саме зараз закладається міцний фундамент професійної компетентності, гартується хист до обраного фаху.

База знань та практичних навичок отримані в коледжі дозволяють студентам легко увійти у робочий графік. Проходження практики стало відповідальною, але водночас захоплюючою справою з якою вони відмінно справляються. Якісна теоретична база, котру студентам забезпечує Ладижинський фаховий коледж ВНАУ має важливе значення. Однак, практичні навички не менш важливі і цінуються в молодих фахівцях, зокрема і при працевлаштуванні та побудові кар’єри. На шляху до професійної майстерності помітно зростає увага та зацікавленість студентів до обраної спеціальності.

Студенти коледжу відповідальні і наполегливі, завзяті і розумні. Вони впевнено роблять перші кроки до майбутньої спеціальності. Можна з упевненістю сказати, що вони – достойне майбутнє нашої України!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}