Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tenisxfkcyvik%2Cl

Настільний теніс

6 грудня 2018 року в спортивній залі Ладижинського коледжу ВНАУ відбулись змагання на першість області з настільного тенісу серед студентів аграрних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації за програмою XVІ-ої обласної спартакіади.

В змаганнях взяли участь сім коледжів, а саме: Вінницький технологічно-промисловий коледж ВНАУ, Іллінецький державний аграрний коледж, Немирівський коледж будівництва економіки та дизайну ВНАУ, Могилів-Подільський технолого-економічний коледж ВНАУ, Верхівський сільськогосподарський коледж ВНАУ, Чернятинський коледж та Ладижинський коледж ВНАУ.

Teniscjmgtj

Для урочистого відкриття змагань команди вишикувались. Після рівняння на прапор та прослуховування гімну України, учасників привітав директор коледжу Олег Цуркан та головний секретар обласної спартакіади Володимир Бродовський.

Tenisgckmfvyuj

Учасники художньої самодіяльності коледжу привітали тенісистів піснею та танцем.

Tenistanzi

Змагання пройшли в чесній безкомпромісній боротьбі. За підсумками змагань команда нашого коледжу в складі Мазуренко Павла М-22, Кирилюка Владислава Е-31, Нарожної Дарії І-21 посіла четверте місце поступившись тенісистам з Могилів-Подільська, Вінниці та Немирова

Tenisdzthsryj

Бажаємо нашим тенісистам подальших успіхів в навчанні і в спорті.

Керівник фізичного виховання М.О. Ковальчук

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}