Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tes1

Знайомство з обраною професією

Чи любите ви бувати на екскурсіях? Коли таке питання звучить перед студентами, то чуєш тільки стверджувальні відгуки. Звичайно, краще побачити процес на власні очі, ніж почути. Тому викладачі відділення «Електрифікація і автоматизація с.г.» велику увагу приділяють саме екскурсіям на підприємства, де фахові спеціалісти можуть показати на практиці всю важливість обраної професії.

Tes3

І вже з першого курсу в рамках вивчення дисципліни «Вступ до фаху» групи першого курсу Е-11 та Е-12 відвідали Навчальний центр Департаменту управління персоналом ДТЕК Ладижинська ТЕС. В креативній формі викладачі Центру провели заняття, де показали всю важливість обраної спеціальності її переваги та відповідальність перед людьми. Перегляд фільму про електромонтерів та заняття на інтерактивному пульті керування генератором вразили студентів. Вони уважно слухали, задавали запитання, багато фотографували та знімали інтерв’ю.

Tes2

Tes4

В кінці студенти подякували керівництву Центру і виразили надію побувати на Ладижинській ТЕС і побачити процес виробництва електроенергії безпосередньо на виробництві.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}