Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Dtek  1

Нове покоління крокує на ДТЕК Ладижинську ТЕС

ДТЕК – надійний працедавець з найкращими умовами праці та змогою професійного розвитку. Під час профорієнтаційного навчання більше 40 студентів Ладижинського коледжу впевнились в цьому на 100%. Адже відділення електрифікації готує майбутніх енергетиків, тож такі заходи допоможуть впевнитись у виборі майбутньої професії, а станція отримає молодих та перспективних працівників.

На базі Філії Академії ДТЕК Навчально-виробничий центр ДТЕК ЛАДИЖИНСЬКА ТЕС відбулася вже традиційна профорієнтаційна зустріч зі студентами першого курсу Ладижинського коледжу ВНАУ, які в майбутньому мають опанувати професію електрослюсаря. Під час зустрічі було продемонстровано відеоролик «Гаряча зміна» та роботу тренажера блоку 300Мвт.

Dtek  2

«Я дуже вдячний організаторам такого заходу. Адже завдяки йому хочеться якнайшвидше здобути нові знання та вміння для подальшого використання їх в роботі. І в майбутньому стати фахівцем в енергетиці, щоб приносити вклад в майбутню енергонезалежність країни» - ділиться враженнями Захарчук Василь студент ЛКВНАУ групи Е-12.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}