Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Omo0505

«Кращий за професією (транспортні дисципліни)

05 травня 2023 року у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбувся обласний конкурс «Кращий за професією (транспортні дисципліни)» серед здобувачів освіти коледжів і технікумів Вінницької області.

Навчальний заклад зустрів учасників з Чернятинського фахового коледж ВНАУ, Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ, Вінницького фахового коледжу НУХТ, Вінницького технічного фахового коледжу, Вінницького транспортного фахового коледжу.

Після реєстрації учасників було запрошено до лекційної зали, де конкурсантів зустрів директор коледжу, доктор технічних наук, професор Олег Цуркан, привітав присутніх від імені Президента Вінницького НАУ Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура, коротко ознайомив з історією коледжу, його сьогоденням, а також побажав всім учасникам удачі і наснаги.

Кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України, методист базового закладу освіти Вінницької області, голова ОМО методистів та голів обласних методичних об’єднань фахових коледжів Вінницької області Леся Моторна передала вітання від директора Департаменту гуманітарної політики Вінницької області Володимира Буняка і голови ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Олега Домінського та побажала учасникам творчої наснаги і перемоги.

Голова обласного методичного об’єднання викладачів транспортних дисциплін, викладач Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ Володимир Дяченко привітав конкурсантів і побажав успіхів, цілеспрямованості і цікаво проведеного часу.

Після зустрічі з оргкомітетом учасники конкурсу мали змогу відвідати виставку технічної творчості та екскурсію навчальним закладом, яку провів директор коледжу Олег Цуркан. Олег Васильович показав не тільки матеріально-технічну базу навчального закладу, але і запропонував до перегляду інформаційне відео про коледж.

Конкурс розпочався із знайомства команд-учасників з членами журі і членами апеляційної комісії. До журі увійшли:
- Іван Стадник – голова журі, директор ПП Ладижинська автомобільна школа;
- Павло Бурлачук– старший лейтенант, інспектор сектору реагування патрульної поліції;
- Степан Хутченко – заступник керівника СТОА «Автолюкс» м. Ладижин, спеціаліст з ТО та ремонту автомобілів.

На заході також була присутня апеляційна комісія, до якої увійшли:

- Вадим Скакун – завідувач автомеханічним відділенням Вінницького фахового коледжу НУХТ;
- Роман Сердюк – викладач спеціальних дисциплін Барського фахового коледжу транспорту та будівництва НТУ;
- Олексій Скерський – викладач спеціальних дисциплін Вінницького технічного фахового коледжу.

Після жеребкування команди-учасники відправилися по робочих місцях, де вправлялися у конкурсах: правила і безпека дорожнього руху, визначення технічного стану та дефектування складальних одиниць джерел електричної енергії, дефектування циліндрів блока, перевірка та регулювання напрямку і сили світла передніх фар автомобіля, практичний конкурс (їзда на автомобілі).

Всі учасники проявили майстерність у виконанні завдань, чим показали високу якість знань, отриманих під час навчання у навчальних закладах. За результатами конкурсу учасники посіли місця: ІІІ місце – Вінницький технічний фаховий коледж та Чернятинський фаховий коледж ВНАУ, ІІ місце – Барський фаховий коледж транспорту та будівництва НТУ та Вінницький фаховий коледж НУХТ. Переможцями стали команди Ладижинського фахового коледжу ВНАУ і Вінницького транспортного фахового коледжу. Всі учасники отримали сертифікати про участь і фото на згадку, а здобувачі освіти – відповідні грамоти.

Вітаємо всіх учасників заходу, які гідно представити свій навчальний заклад на обласному конкурсі!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}