Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Tsaptsina

Сильна духом

Часто ми проходимо перевірку на міцність у житті, що дає поштовх до нових дій, які змінюють все. Для Цапціної Іванни все змінилось три роки тому: дівчина розпочала нову сторінку свого життя вступом до ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» на економічне відділення. Захоплення спортом стало стало для студентки серйозною справою. Успіхи в паратхеквондо свідчать про велику силу волі Іванни, її цілеспрямованість та мужність. Коледж стає для дівчини скарбницею мудрості, а спорт- справою життя.

Першу срібну медаль з паратхеквондо Іванна виборола у 14 років на чемпіонаті Європи, який проходив у Болгарії, м. Софія, в розділі пумсе серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Це було великим досягненням української спортсменки на міжнародній арені.

Тренером Цапціної Іванни є Сергій Анатолійович Брушніцький, майстер спорту України з карате, призер чемпіонатів України, Європи, чемпіон України серед ветеранів спорту. Під чітким керівництвом тренера та завдяки наполегливим спеціалізованим тренуванням Іванна стає кандидатом у майстри спорту, бронзовою призеркою чемпіонату світу, триразовою призеркою чемпіонату Європи, переможницею та призером міжнародних турнірів, чемпіонатів України 2017-2019 р. Срібну медаль Цапціна Іванна виборює на чемпіонаті світу у 2020р., стає чемпіонкою Міжнародного турніру в Бельгії (2020 р.) та переможницею турніру з тхеквондо у Великій Британії ( 2021 р.).

Талант студентки розкривається не тільки у спорті, а й в музиці. Вона закінчила Ладижинську музичну школу по класу гітари та домбри. Іванна захоплюється екстремальними видами спорту - стрибками з парашутом. Останній стрибок здійснила з висоти 3000 м.

Студентка бере активну участь в громадському житті коледжу, є активним учасником волонтерського руху. Своїм прикладом Цапціна Іванна надихає студентську молодь на нові звершення, вражає прагненням до нових знань, якими можна здобути лише під час навчання у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету».

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}