Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
T.p.6

Живи яскраво!

З 24 по 28 лютого у Ладижинському коледжі Вінницького НАУ проходив тиждень психології під гаслом "Живи яскраво!", який розпочався з позитиву. Практичний психолог Ольга Володимирівна Атанасова приготувала фотовиставку "Зарядися позитивом!", де викладачі і студенти змогли поглянути на своїх усміхнених знайомих, і тим самим посміхнутися самим.

Територією коледжу була організована акція "Візьми собі шматочок...", де кожен охочий міг "відірвати" собі те, чого йому не вистачає, адже те, чого ми хочемо, обов'язково збувається.

T.p.3

Другий день тижня психології у Ладижинському коледжі ВНАУ продовжив тиждень яскравих емоцій і позитивую. Акція "Солодке піднімає настрій" порадувала і працівників і студентів коледжу, "солодка корзинка" порадувала багатьох, кожен охочий протягом дня міг пригоститися смаколиками.

T.p.5

Ще одним заходом став тренінг у групі І-31 для мотивації навчальної діяльності студентів на тему: "Ми майбутні спеціалісти", де випускники коледжу уявлявляли себе в ролі спеціалістів своєї справи. Другий день позитиву завершися з масою емоцій та вражень як для студентів, так і для працівників коледжу.

T.p.2

Третього дня студенти мали унікальну можливість проявити себе, оцінити свої навички та здібності, показати наскільки групи дружні і вміють працювати в команді. Групи Б-21 (куратор Середа Валерія Олександрівна) та М-13 (куратор Попов Іван Іванович) взяли участь у квесті на згуртування колективу "Ми різні, але ми команда", який організувала практичний психолог коледжу Атанасова Ольга Володимирівна. Квест проходив у кілька етапів де студенти продемонстрували свої найкращі якості та вчилися довіряти своїм друзям та розуміти їх.

Четвертий день відзначився добром. Акція "Дерево побажань" дала можливість кожному охочому залишити побажання для своїх колег і друзів на "дереві", щоб ті могли отримати нотку позитиву і цим розбавити свої будні яскравими фарбами.

Завершився тиждень психології на легкій позитивній ноті, практичним психологом був проведений тренінг для викладачів на тему: "Профілактика емоційного вигорання педагога." Виконуючи вправи на зміцнення свого внутрішнього "Я" та на релаксацію, учасники тренінгу відпочили, набралися сил та отримали поради як уникати та боротися з емоційним виснаженням. Кожен присутній викладач отримав сертифікат з підвищення кваліфікації.

T.p.1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}