Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vidnayku

Від науки до практики

14-15 березня у Технолого-промисловому коледжі Вінницького НАУ відбулась Регіональна науково-практична конференція «Від науки до практики».Тема була обрана актуальна: «Професійна підготовка фахівця в контексті потреб сучасного ринку».

Обмін досвідом та інноваціями, які напрацьовані викладачами різних коледжів - це дуже важливо в сучасній освітній галузі. Адже сучасний ринок диктує складні умови і наші студенти повинні бути висококваліфікованими спеціалістами. Викладачі, які можуть подавати інформацію цікаво і креативно, мають ділитися досвідом з колегами.

Ладижинський коледж ВНАУ також не стоїть осторонь. Викладачі постійно творчо працюють та самовдосконалюються. Підвищення фахового рівня можливе тільки тоді, коли педагоги шукають творчий та індивідуальний підхід до кожного студента. Педагогічна майстерність повинна бути підкріплена сучасними професійними компетенціями студентів-випускників.

Із науковими статтями на даній конференції прийняли участь викладачі Нагачевська С.М., Тихонова Т.І., Прокопенко Н.А. та практичний психолог коледжу Ряба Т.М.

Vidnayku1

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}