Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vih god1

Виховна робота коледжу в умовах дистанційного навчання

Незважаючи на карантинні умови дистанційної роботи куратори груп ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького НАУ» постійно організовують виховні години на платформі Google-meet. Теми виховних годин стосуються національно-патріотичного виховання, громадянсько- правового, інтелектуально-духовного, екологічного, морального , трудового, естетичного, фізвиховання та утвердження здорового способу життя.

Vih god2

Часто проводяться тематичні виховні години, присвячені визначним датам: останнім часом це були заходи до Всесвітнього дня здоров’я, Міжнародного дня людей з синдромом Дауна, Всесвітнього дня довкілля та ін. Крім того, куратори груп постійно нагадують студентам про профілактику коронавірусу. На виховні години запрошуються лікарі, працівники безоплатної правової допомоги, ювенальної превенції та ін.

Vih god3

Постійно в групах месенжеру Вайбер студентам надається інформація з посиланнями на корисні та цікаві матеріали стосовно здоров’я, здорового харчування та дозвілля.

Виховна робота продовжується дистанційно, розробляються нові форми і методи роботи в таких умовах. Сподіваємося, що незабаром все налагодиться і ми знов повернемось у звичний ритм життя.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}