Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vinn 19 1

Вивчаючи історію не можна забувати і про рідний край

Історія Вінниччини та України в цілому багатогранна та унікальна, захоплююча та дивовижна, цікава та здатна допомогти кожному з нас не тільки вплинути на минуле, а й сьогодення. Завдяки вивченню історії нашого народу ми поринаємо в історичне минуле нашої держави.

Ладижинський коледж Вінницького НАУ працює над тим, щоб історія нашої держави не була забута, адже ми повинні пам’ятати наше минуле. Саме тому 19 листопада 2019 року студенти групи Е-12 з куратором Стаднійчук Іриною та викладачем історії Піддубною Наталією відвідали визначні місця м. Вінниці.

Для студентів та викладачів було проведено цікаву екскурсію екскурсоводом Тетяною територією костелу св. Діви Марії Ангельської, монастиря францисканців-капуцинів, заснованому у 1745-1760 р. Ознайомили групу з історією та архітектурою костелу, розповіли про основні аспекти будівництва та служіння.

Vinn 19 3

Vinn 19 4

Vinn 19 5

Родзинкою екскурсії стали споруди православного собору в стилі бароко та головний корпус державного архіву (гуртожитку колишнього єзуїтського колегіуму).

Vinn 19 2

Студенти насичено, активно, пізнавально та творчо провели час. Процес спілкування, вивчення нових граней нашої багатої та великої на події історії був найціннішим досвідом для кожного в екскурсійній групі. На останок хочеться подякувати всім, хто взяв участь в організації та проведенні екскурсії, адже це неоціненний досвід, гарно проведений час та маса позитивних емоцій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}