Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vip1

Випускників ми проводжаємо у світ широкий, в добру путь!

Червневий вечір, синь безкрая!

Цей день нам довго не забуть.

Випускників ми проводжаємо

У світ широкий, в добру путь!

27 червня 2018 року у Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбувся черговий випуск молодих фахівців. Дівчата у надзвичайних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески батьків, гостей зайшли до залу. Урочисте зібрання відкрив директор коледжу Олег Цуркан, який привітав випускників з успішним завершенням навчання та побажав вірити у себе, завжди залишатися впевненими у власних силах.

З вітальним словом виступила професор, декан факультету механізації сільського господарства Вінницького національного аграрного університету Валентина Бандура, заступник декана факультету обліку і аудиту Вінницького національного аграрного університету Інна Лепетан, які акцентували увагу випускників на важливості здобуття повної вищої освіти та окреслила перспективи її здобуття саме у стінах Вінницького національного аграрного університету. Директор Ладижинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді Ладижинської міської ради Надія Блажиліна, побажала щасливих добрих днів і нових звершень у житті. Крім того пані Надія відзначила активних студентів у волонтерській діяльності.

Vip2

Студентів – випускників, які протягом навчання приймали активну участь у громадському та спортивному житті коледжу та міста відзначила грамотами заступник директора з виховної роботи Олена Мисько та керівник фізичного виховання Микола Ковальчук.

Vip4

Привітали своїх вихованців і куратори, які побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх викладачів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі цих юнаків.

Святкові накази про випуск зачитала заступник директора з навчальної роботи Інна Капелюшна. Директор коледжу Олег Цуркан разом із завідувачами відділень Іваном Дідиком і Віталієм Обідником вручив випускникам дипломи.

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

Vip5

У добру путь, дорогі випускники 2018!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}