Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vip2022

Випуск 2022

ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» виплекав чергове покоління молодих аграріїв.

Вручення дипломів у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» зібрало в дружнє коло студентів, викладачів, батьків та гостей свята. Привітати випускників із успішним завершенням навчання, а також взяти участь у церемонії вручення дипломів до коледжу завітала випускниця коледжу, начальник Гайсинської військової районної адміністрації Людмила Головашич.

Молоді фахівці денного та заочного відділень зі спеціальностей «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» отримали омріяні дипломи молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, а разом з ними - добру путівку у життя.

Радість і смуток водночас панували в серцях присутніх. Війна, що вкрала наші життя, наші землі і наші мрії принесла в Україну багато біди, але їй не вдалося здолати нашу безмежну любов до Батьківщини і прагнення до щасливого майбутнього.

Цьогорічний випускний розпочався з хвилини мовчання на знак вшанування всіх загиблих внаслідок військової збройної агресії.

Важливим дороговказом для випускників стали теплі напутні слова адміністрації коледжу та запрошених гостей заходу.

Відкрив захід директор коледжу, доктор технічних наук Олег Цуркан. Цей урочистий день є особливо зворушливим для нього. Науковець, амбітний керівник та людина величезного організаторського таланту Олег Цуркан пишається своєю причетністю до нинішньої події, адже саме в цих стінах розпочинався його студентській, а потому і успішний професійний шлях.

Директор привітав випускників із вдалим завершенням навчання та побажав сповна скористатися знаннями, отриманими у стінах коледжу та завжди бути впевненими у своїх силах.

Олег Цуркан передав присутнім вітання від президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка та ректора університету Віктора Мазура із побажаннями випускникам щасливої долі, успішного продовження навчання у Вінницькому національному аграрному університеті і мирного неба над головою.

Звертаючись до випускників Олег Цуркан зауважив, що адміністрація коледжу дотрималася своєї обіцянки щодо насиченого та цікавого студентського життя.

- Не забувайте колектив коледжу – викладачів, кураторів, які провели велику роботу з підготовки висококласних фахівців, яких коледж готує вже 90 років. Ваше подальше життя і робота будуть базуватися на тих знаннях, які ви отримали у Відокремленому структурному підрозділі «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ», – наголосив Олег Цуркан, - також, обов’язково подякуйте батькам, які виховали вас і підтримували протягом всіх років навчання.

Олег Васильович побажав випускникам гарної долі та можливості здійснювати свою діяльність під мирним небом.

- Цей рік є особливим, – зазначив Олег Цуркан, – наша країна стикнулася з варварським вторгненням в Україну держави агресора, що сіє знищення всього на українській землі. Але ви завжди досягайте усього в житті тільки за рахунок своїх знань та вмінь.

Із закінченням одного з найважливіших етапів у житті випускників щиро вітала начальник Гайсинської районної військової адміністрації Людмила Головашич, для якої коледж і досі залишається рідним.

Людмила Головашич закликала випускників брати приклад з директора коледжу Олега Васильовича Цуркана, який також є випускником закладу.

- Шановні випускники! Сьогодні ви стали дорослими. Пам’ятайте, що кожен з нас є частиною великої країни і ми самі творимо її майбутнє. Коли я закінчувала цей навчальний заклад, у нас був досить скромний випускний вечір. Через 25 років ми всі зустрілися і кожен з нас став успішною людиною! Попри війну перед вам відкриті всі двері! Життя даруватиме вам багато хороших нагод – скористайтеся кожною, аби ставати успішними! Рухайтеся вперед, не зупиняйтеся на досягнутому, продовжуйте навчання, займайтеся науковою роботою, спілкуйтеся з людьми, допомагайте один одному і будьте важливими! – сказала Людмила Головашич,– хочу також низько вклонитися Олегу Васильовичу, який щороку випускає у світ висококласних фахівців і професіоналів необхідних для аграрної галузі України.

Людмила Головашич побажала всім миру, здоров’я і щоб усім присутнім ніколи не довелося вдягати військову форму, а нашим українським захисникам скоріше повернутися здоровими і щасливими додому.

- Обов’язково подякуйте своїм батькам, які вас підтримували і завжди підтримуватимуть, приводьте в коледж вчитися своїх дітей і нехай ваш життєвий корабель курсує у мирі, штилі і злагоді, - зазначила Людмила Головашич.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників коледжу. Студентам дійсно є що згадати доброго і світлого, є що залишити зігріваючими спогадами у серці та понести у вирій свого молодого життя. Адже саме у ВСП "Ладижинський фаховий колеж ВНАУ" вони могли навчатись у світлих просторих аудиторіях та добре обладнаних виробничих майстернях, проходити практику та вдосконалювати свої знання на потужних підприємствах, на власному досвіді впевнитися у перевагах дуальної освіти, проходити стажування закордоном, займатися науково-дослідною роботою на учбовому господарстві, жити у затишних гуртожитках та, поспішаючи на навчання, милуватися ошатним та таким рідним студентським містечком.

Приємним сюрпризом стало вручення грамот найкращим студентам за відмінне навчання та значні спортивні досягнення, а також їх батькам, які приймали активну участь у житті коледжу.

Швидко минають студентські роки! Цей прекрасний, радісний і гамірний період молодого життя. Але він залишає по собі найбільше приємних спогадів, назавжди закарбовується у пам’яті, як щось веселе і неймовірне! Студенти завжди будуть гордістю і надією коледжу. За роки навчання вони подорослішали, порозумнішали і стали повністю готовими до дорослого життя. Адже ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» не лише дає престижну професійну аграрну освіту, а й плекає молоді таланти, згуртовує молодь, допомагає шукати друзів на роки.

Коледж завжди залишає двері відкритими для своїх випускників і радо запрошує до себе нових студентів, щоб подарувати їм найкращі в світі студентські роки!

За свою багаторічну історію ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» дав сільськогосподарському виробництву, аграрній науці та державному управлінню сотні відомих імен.

Зберігаючи історичні традиції вищої освіти коледж продовжує впевнено рухатися вперед, пропонуючи своїм студентам можливість здобувати освіту, рівень якої відповідає міжнародним стандартам. Невдовзі ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» відкриє свої двері для сотні нових студентів і подарує їм найкращі у світі студентські роки!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}