Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vkvk

Цікава екскурсія

02 травня 2023 року адміністрація та голови циклових комісій Ладижинського фахового коледжу Вінницького НАУ на чолі з директором Олегом Цурканом відвідали одне з найбільших підприємств регіону - філію «Внутрішньогосподарський комплекс по виробництву кормів» ТОВ «Вінницька птахофабрика». Ця екскурсія стала чудовою нагодою для педагогічного колективу познайомитись з підприємством та його діяльністю.

Директор підприємства Вячеслав Концур особисто провів екскурсію, починаючи з елеваторів і завершуючи місцем відправки готової продукції. Слід зазначити, що філія «Внутрішньогосподарський комплекс по виробництву кормів» - це підприємство, що спеціалізується на виробництві кормів і являється складовим елементом процесу вирощування птиці на ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Основні принципи підприємства - це якість продукції та висока ефективність виробництва. Компанія використовує сучасне обладнання та технології, що дозволяє виготовляти високоякісні корми для птиці. Крім того, виробництво ведеться з урахуванням екологічних стандартів.

Делегації коледжу вдалось дізнатись про окремі етапи виробництва сучасних комбікормів та новітні технології, які застосовуються при виробництві кормів. Нещодавно збудований олієпресовий завод вразив своїми масштабами та технологічністю.

Екскурсія була дуже пізнавальною та цікавою, а директор Вячеслав Концур доброзичливо та зрозуміло пояснив особливості діяльності підприємства.

Колектив коледжу вдячний за можливість відвідати сучасне виробництво директору Вячеславу Концуру і керівнику відділу професійного навчання МХП Олені Азєєвій.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}