Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Volonter1

Волонтери фестивалю

Студентський актив завжди долучається до всіх заходів, які проводяться у коледжі. От і 16 травня 2018 року під час мистецького фестивалю «Ладижинський колорит 2018» вони стали волонтерами на святі.

З самого ранку студенти допомагали організаторам та гостям: встановлювали палатки, носили стільці та парти тощо. Кожен виконував свою роботу. Разом з методичним кабінетом волонтери зустрічали гостей, реєстрували їх та проводжали на стадіон коледжу за відведеними локаціями.

Volonter2

Наших волонтерів можна було побачити всюди: біля палаток відділень коледжу та фотозони, з ложками борщу і біля стовпа з призами. Але тільки вони почули оголошення про Флешмоб, всі одразу почали підтягуватись до центру. Адже задумкою організаторів було залучити до нього якнайбільшу кількість учасників. Танцювальні рухи об’єднали усіх: викладачів, студентів, волонтерів, артистів, гостей фестивалю.

Настрій був у всіх чудовий. Але свято закінчилось, а робота волонтерів продовжилась. Дякуючи їм, територія коледжу знову перетворилась в початковий вигляд. Все було прибрано і розставлено по місцях.

Окрему подяку потрібно висловити і колективу Ладижинського коледжу ВНАУ, які долучились до організації свята та спонукали активних студентів до плідної гуртовної роботи.

Volonter3
{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}