Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Vyp23

31 травня у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам 2023 року

Привітати випускників із успішним завершенням навчання, а також взяти участь у церемонії вручення дипломів до коледжу завітали проректор з виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів Вінницького НАУ Любов Спірідонова та начальник Гайсинської районної військової адміністрації, випускниця коледжу Людмила Головашич.

Перед урочистим врученням дипломів на сцені кожна випускна група була представлена зворушливою добіркою фото та відео про навчання у коледжі. Вони розповіли глядачам про шлях, який пройшли студенти для опанування обраної спеціальності.

Відкрив урочистий захід директор коледжу, доктор технічних наук, професор Олег Цуркан. Він наголосив, що цей випуск є унікальним, адже навчання відбувалося у надважких умовах: спочатку пандемія, потім війна. Всі випускники старанно здобували знання, неодноразово брали участь у різноманітних культурних та спортивних заходах, змаганнях. Серед студентів коледжу є номінанти щорічного фестивалю «З любов’ю до батьківської землі», який проводиться під патронатом президента ВНАУ Григорія Калетніка, спортивні чемпіони Європи та чемпіони світу.

З вітальним словом до випускників звернулася проректор з виховної роботи та діяльності відокремлених структурних підрозділів Вінницького НАУ Любов Спірідонова:

— Сьогодні маю дуже відповідальне доручення від керівництва Вінницького національного аграрного університету - президента ВНАУ Григорія Калетніка та ректора Віктора Мазура - щиро, гаряче привітати вас з цією знаменною подією - сказала Любов Михайлівна. - Керівництво університету надзвичайно цінує рівень педагогічного колективу Ладижинського фахового коледжу ВНАУ. Це відповідальні люди, високопрофесійні фахівці своєї справи. І вірю, що всі свої знання вони передали вам, студентам. Ви ніколи не пошкодуєте, що провели роки юності у стінах коледжу. Двері ВНАУ та наші серця відкриті перед вами, шановні випускники. Чекаємо вас на навчання. Шановний Олеже Васильовичу та весь педагогічний колективе, хочу вам подякувати за те, що попри всі перешкоди створюєте умови для продовження очного навчання в аудиторіях, продовжуєте збирати сучасну матеріальну базу. І це гордість не лише ваша, а гордість всього Вінницького національного аграрного університету. Це гордість Вінниччини і України.

Випускників також привітала начальник Гайсинської районної військової адміністрації, випускниця коледжу Людмила Головашич.

— Мені дуже приємно бути тут, адже тут я, як член родини, колега і друг. І я теж випускниця цього закладу. Ваше навчання пройшло під звуки сирен, воно було непростим ще й тому, що тривало під час пандемії на ковід. Ви багато вчилися, маючи в руках гаджети. Ви переконалися, що отримувати знання можна по-різному, але при цьому має бути головне - бажання. Я хочу вам всім побажати продовжувати отримувати знання. Не важливо, який фах ви виберете. В житті всі знання знадобляться. В цьому я переконалася на власному досвіді. Ті знання, які я отримала ще тоді - у Ладижинському технікумі механізації сільського господарства - стають у пригоді мені й зараз, на моїй нинішній керівній посаді.

Привітали випускників і батьки, які висловили подяку викладацькому колективу за знання, які їхні діти отримали під час навчання. За цей період викладачі стали не лише наставниками для студентів, а й їхніми добрими друзями. Також, протягом років навчання, всі вони стали однією міцною родиною, яка панує дружбою і злагодою. Як символ добробуту, миру і любові, батьки передали короваї.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників коледжу. Студентам дійсно є що згадати доброго і світлого, є що залишити зігріваючими спогадами у серці та понести у вирій свого молодого життя.

Приємним сюрпризом стало вручення грамот найкращим студентам за відмінне навчання та значні спортивні досягнення, а також їх батькам, які приймали активну участь у житті коледжу.

Молоді фахівці денного та заочного відділень зі спеціальностей «Агрономія», «Агроінженерія», «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» отримали омріяні дипломи, а разом з ними - добру путівку у життя. Хай вам щастить, випускники!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}