Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Yac22

І етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

30 листопада в Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету стартував І етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Конкурс проводиться щорічно з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку і реалізації здібностей учнів і студентів, стимулювання їх творчої праці, підвищення інтересу до якості навчання, активізації навчально-пізнавальної діяльності.

Філологічні змагання сприяють утвердженню державного статусу української мови, піднесенню її престижу серед студентської молоді, вихованню пошани до культури і традицій українського народу. Адже мова – душа народу, його духовна сутність. Без неї ми не зможемо називати себе нацією у повному розумінні цього слова. Бо входимо в життя з рідною мовою, з нею стійко переживаємо всі суспільні негаразди й радість пізнання нового.

Талановита студентська молодь Ладижинського фахового коледжу ВНАУ кожного року активно бере участь у конкурсах та олімпіадах з українська мови та літератури та займає призові місця.

Щиро вітаємо переможців І етапу та бажаємо успіхів у плеканні рідного слова.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}