Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
YAR 1

Ярмарка вакансій 2019

Професійна орієнтація є одним із важливих моментів кожного з нас. Вибір професії - головний життєвий вибір, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі.

Виконавчий комітет Ладижинської міської ради та міський центр зайнятості запросив представників Ладижинського коледжу Вінницького національного аграрного університету взяти участь в профорієнтаційному форумі «Сходинка в омріяну професію», який відбувся 10 жовтня 2019 року в залі Ладижинського ПКВС «Прометей», та презентувати свій навчальний заклад перед випускниками шкіл та їх батьками. Захід відвідали: фахівець з профорієнтації випускників Халамендик Мар’яна та актив студентів коледжу.

Prof11010

Діти підходили, слухали інформацію про умовами вступу на денну та заочну форми навчання, робітничі спеціальності, курси трактористів-машиністів, підготовчі курси та студентське життя.

Prof21010

Prof31010

Prof41010

Особливістю заходу стало те, що його відвідали представники Ладижинської ТЕС, які є постійними партнерами нашого навчального закладу, адже наші студенти мають змогу не тільки відвідати підприємство і побачити екскурсійну програму, а й пройти на станції практичне навчання.

Захід був цікавим, як для учасників так і для учнів, адже спілкування з молодим поколінням є завжди чудовою можливістю допомогти їм обрати професію, яка б була для них до душі, адже у великій мірі від цього залежить задоволення людини своєю долею, активною та якісно виконаною працею.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}