Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Yar

Ярмарка вакансій 2021

Щоб отримати хорошу роботу, упершу чергу потрібно справити якнайкраще враження під час співбесіди та показати свої здібності до роботи. Всі дії, запитання, відповіді – вирішальні. Маючи на меті ознайомити студентів з потенційними роботодавцями, у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» 24 лютого був проведений захід під назвою «Ярмарка вакансій». Захід проводився за ініціативи адміністрації коледжу та дав можливість студентам дізнатися про вакансії на передових підприємствах регіону та отримати інформацію стосовно умов працевлаштування та проходження виробничої практики.

Відкрив захід директор ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» - Олег Цуркан. Він розповів про напрями підготовки майбутніх фахівців, наукову діяльність та здобутки студентів, підкресливши, що «наші студенти є розумними, відповідальними, комунікабельними, працьовитими, володіють іноземними мовами, амбіційні та прагнуть великих заробітків».

Продовжив виступ завідувач навчально-виробничою практикою Олександр Вельганюк надав інформацію про виробничі практики для всіх спеціальностей та вимоги до баз практик.

На «Ярмарку вакансій 2021» завітали і представники з ВНАУ - Ірина Гунько, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, яка проінформувала студентів про умови вступу до університету, його особливості та перспективи отримання освіти аграрної сфери.

Під час заходу презентували свої підприємства:Валерій Шубрат начальник служби енергозабезпечення (Птахокомплекс МХП); Сергій Грабар головний інженер з електрифікації с.г. підприємства (Переробний комплекс МХП); Антончик Володимир Миколайович старший інженер з автоматизованих систем керування виробництвом (Переробний комплекс МХП); Олег Власюк головний механік (Переробний комплекс МХП); Сергій Цимбалюк директор Оляницької філії (Зернопродукт МХП); Сергій Ліневич начальник дільниці (Тростянецькі ЕМ ПАТ «Вінницяобленерго»); Марія Колотило директор міського центру зайнятості; Наталія Гаврилюк Ладижинська ТЕС.

Після закінчення даного заходу студенти мали змогу поспілкуватися з роботодавцями, а також залишити свої резюме та контактні дані. Загалом роботодавці обіцяли студентам високі заробітні плати та гарні умови праці. Усі присутні залишилися задоволеними.

«Ярмарка вакансій» – це чудова можливість поспілкуватися з майбутніми роботодавцями та показати, що Ви саме той працівник, який їм потрібен. Головне, бути активним і креативним та пам’ятати: хто хоче працювати – шукає засоби, хто не хоче - причини.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}