Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Yarmarka

Ярмарка професій 2018

Щоб отримати хорошу роботу, упершу чергу потрібно справити якнайкраще враження під час співбесіди та показати свої здібності до роботи. Всі дії, запитання, відповіді – вирішальні. Маючи на меті ознайомити студентів з потенційними роботодавцями, у Ладижинського коледжу ВНАУ 27 лютого був проведений захід під назвою «Ярмарка професій». Захід проводився за ініціативи адміністрації коледжу та дав можливість студентам дізнатися про вакансії на передових підприємствах регіону та отримати інформацію стосовно умов працевлаштування та проходження виробничої практики.

Відкрив захід директор Ладижинського коледжу Цуркан Олег Васильович. Він розповів про напрями підготовки майбутніх фахівців, наукову діяльність та здобутки студентів, підкресливши, що «наші студенти є розумними, відповідальними, комунікабельними, працьовитими, володіють іноземними мовами, амбіційні та прагнуть великих заробітків».

Yarmarca%20%281%29

Продовжив виступ завідувач навчально-виробничою практикою Сандуляк Андрій Миколайович надав інформацію про виробничі практики для всіх спеціальностей та вимоги до баз практик.

Yarmarca%20%282%29

На «Ярмарку вакансій 2018» завітали представники з ВНАУ - Шаповалюк Людмила Олегівна директор центру довузівської підготовки прийому на навчання та виховної роботи ВНАУ та Мельник Олександр студент університету та голова студентської ради Вінниччини.

Yarmarca%20%284%29

Під час заходу презентували свої підприємства:Рудік Олена Олександрівна менеджер з персоналу МХП; Шубрат Валерій Миколайович начальник служби енергозабезпечення (Птахокомплекс МХП); Квартюк Іван Олександрович заступник головного інженера (Переробний комплекс МХП); Грабар Сергій Васильович головний інженер з електрифікації с.г. підприємства (Переробний комплекс МХП); Антончик Володимир Миколайович старший інженер з автоматизованих систем керування виробництвом (Переробний комплекс МХП); Власюк Олег Петрович головний механік (Переробний комплекс МХП); Цимбалюк Сергій Павлович директор Оляницької філії (Зернопродукт МХП); Ліневич Сергій Юхимович начальник дільниці (Тростянецькі ЕМ ПАТ «Вінницяобленерго»); Миронюк Наталя Михайлівна (ТОВ «ТЕРРА ФУД»); Яцюк Ольга Василівна (ПрАТ «ПК Зоря Поділля») Колотило Марія Віталіївна директор міського центру зайнятості; Гаврилюк Наталія Федорівна Ладижинська ТЕС.

Yarmarca%20%284%29

Після закінчення даного заходу студенти мали змогу поспілкуватися з роботодавцями, а також залишити свої резюме та контактні дані. Загалом роботодавці обіцяли студентам високі заробітні плати та гарні умови праці. Усі присутні залишилися задоволеними.

Yarmarca%20%285%29

«Ярмарка професій» – це чудова можливість поспілкуватися з майбутніми роботодавцями та показати, що Ви саме той працівник, який їм потрібен. Головне, бути активним і креативним та пам’ятати: хто хоче працювати – шукає засоби, хто не хоче - причини.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}