Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 zas p r

Засідання педагогічної ради

25 лютого у ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» відбулось чергове засідання педагогічної ради.

Відкрив засідання директор коледжу Олег Цуркан, який традиційно привітав працівників-ювілярів і вручив грамоти, а також побажав присутнім плідної праці.

Приємним став візит представників Райффайзен Банк Аваль: начальника Гайсинського відділення Наталки Кацай та регіонального менеджера з управління групою відділень Вадима Лантковського, які презентували коледжу сучасну оргтехніку, яка поповнить матеріально-технічну базу навчального закладу. Адміністрація коледжу висловлює подяку за подарунки та сподівається на подальшу співпрацю.

Згідно порядку денного виступила член циклової комісії електротехнічних дисциплін Світлана Нагачевська, яка прозвітувала про роботу циклової комісії.

Про результати роботи спортивних гуртків та секцій на базі коледжу у 2020-2021 навчальному році прозвітував керівник фізвиховання Микола Ковальчук.

Медична сестра Марія Черниченко надала рекомендації щодо профілактичних заходів попередження захворюваності у весняний період. Марія Михайлівна нагадала працівникам про індивідуальні заходи профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників та студентів коледжу, а також наголосила на необхідності використання дезінфікуючих засобів для рук.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}