Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Za sp

Спартакіада у Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ пройшла жваво, весело і захоплююче!

Студенти Ладижинського фахового коледжу ВНАУ продовжують дивувати своїми талантами. Коледж зібрав у своїх стінах розумну і перспективну молодь, яка активно бере участь в олімпіадах, спортивних та культурних змаганнях.

Наприкінці квітня відбулася велика подія в спортивному житті коледжу – студентська молодь взяла участь у Спартакіаді з нагоди Дня здоров’я.

Змагання розпочалися з традиційних привітань студентської молоді. Керівник з фізичного виховання Людмила Шурубей побажала учасникам змагань успішного старту і перемоги, а також великих досягнень у спорті та навчанні. Адже спорт – це здоров’я нації!

Наповненість змагань вражала різноманітністю: біг 100 м, стрибки в довжину з місця, дівчата змагалися на витривалість у підйомі тулуба , а хлопці мірялися силами у підтягуванні.

Виступи спортивних команд були яскравими і захоплюючими. Учасники змагань продемонстрували свою витривалість і волю до перемоги. Бадьорістю і молодіжним запалом відзначилися змагання з футболу. Усі спортсмени активно готувалися до цих змагань і гідно виступили на футбольному полі коледжу.

Позитивна енергія, яку випромінювала талановиті студенти, не залишила глядачів байдужим до студентських спортивних талантів. По закінченні змагань, усі учасники вишикувалися для підведення підсумків та нагородження переможців.

Спартакіада зібрала навколо себе багато схвальних відгуків і вражень. В Ладижинському фаховому коледжі ВНАУ спортивні таланти студентів мають всі шанси бути реалізованими, адже освічена, спортивна, вмотивована, молодь і є нашим майбутнім. Активні, енергійні студенти впевнено демонструють свої спортивні досягнення, силу, міць і витривалість та прославляють своїми досягненнями рідний коледж.

Бажаємо всім командам сил та натхнення у наступних змаганнях студентської спартакіади.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}