Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zah233

Державна атестація студентів

Захист дипломних проєктів та здача державних іспитів – це логічне завершення навчання у коледжі, яке є заключним етапом підготовки фахівця. Працюючи над дипломними проєктами, студенти реалізують отримані на попередніх етапах навчання наукові та практичні засоби професійної діяльності та освоюють технології проведення самостійного повномасштабного наукового дослідження.

З 23 по 30 травня у Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулися захисти дипломних проєктів студентами денної та заочної форм навчання спеціальностей "Агроінженерія" і "Елетроенергетика, електротехніка та електромеханіка" та здача державних іспитів спеціальностей "Агрономія", "Облік і оподаткування" та "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Заслухавши доповіді студентів, їх відповіді на запитання, які задавали члени комісії, враховуючи якість виконання дипломних проектів, самостійність та ініціативу студентів, їх теоретичні та практичні знання та навики, враховуючи успішність навчання у коледжі, державна кваліфікаційна комісія прийняла ухвалу визнати захищеними дипломні проекти.

Вітаємо студентів коледжу з успішним захистом дипломних проектів і здачею державних іспитів та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності та особистому житті!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}