Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
21 z p p1

Захист переддипломної практики

Важливим етапом навчально-виховного процесу є практика на виробництві: технологічна, переддипломна, коли студенти навчаються застосовувати отримані теоретичні знання та практичні навики для вирішення конкретних виробничих задач. По завершенню практики студенти мають підтвердити свої професійні навики.

ВСП «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» 11 і 12 травня радо зустрічав своїх студентів, які поверталися із переддипломної практики. Майже місяць студенти інженерно-агрономічного відділення та відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства отримували практичні навички в конкретному виробничому середовищі за спеціальностями.

11 травня 2021 року у стінах навчального закладу були підведені перші підсумки співпраці з Філією «Птахокомплекс» ПрАТ МХП в рамках дуальної освіти – екзамен з переддипломної практики. Екзаменаційна комісія на захисті звітів-щоденників студентами відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства складалася із викладачів коледжу: Гудзенко Наталії Миколаївни, Котика Івана Івановича, Величко Тамари Григорівни, Нагачевської Світлани Михайлівни та керівника практики від ПрАТ МХП Шубрата Валерія Миколайовича. Наші студенти отримали позитивні відгуки про роботу на господарстві під час переддипломної практики. На екзамені вони впевнено відповідали на питання, демонструючи знання та практичний досвід в галузі електрифікації та автоматизації технологічних процесів в сільському господарстві.

21 z p p2

В присутності комісії у складі Присяжнюка Дмитра Валодимировича, Павловського Валерія Івановича, Тишка Сергія Степановича, Паламарчука Ігоря Васильовича, а також керівників від підприємства Корчьовського Сергія Васильовича та Іващенка Федіра Федоровича студенти інженерно-агрономічного відділення підтвердили, що вони пройшли дану практику в повному об’ємі, оволоділи сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, набули професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи у виробничих умовах та показали свої високі знання .

21 z p p3

12 травня 2021 року такий самий екзамен здавали студенти, які проходили переддипломну практику в інших передових господарствах нашого регіону.

21 z p p4

Ми впевнено стверджуємо, що наші студенти будуть висококваліфікованими спеціалістами в галузі електрифікації та автоматизації сільського господарства та конкурентноспроможними на сучасному ринку праці.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}