Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
DEK%202

Захист дипломних робіт студентами заочного відділення «Механізація с.г.»

Захист дипломних проектів – це логічне завершення навчання у коледжі, яке є заключним етапом підготовки фахівця. Працюючи над ним, студенти реалізують отримані на попередніх етапах навчання наукові та практичні засоби професійної діяльності та освоюють технології проведення самостійного повномасштабного наукового дослідження.

DEK%203

Для проведення державної атестації студентів заочного відділення 6-9 листопада 2018 року з метою встановлення фактичної відповідності кваліфікаційної підготовки вимогам кваліфікаційних характеристик в Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету було створено державну кваліфікаційну комісію по слуханню захисту дипломних проектів за спеціальністю 5.10010201 «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва» і присвоєнню кваліфікації «техніка-механіка» у складі:

голова комісії: Янович Віталій Петрович – завідувач кафедри «Процеси та обладнання переробних і харчових виробництв ім. проф.П.С. Берника», д.т.н., доцент Вінницького національного аграрного університету;

заступник голови: Цуркан Олег Васильович – директор коледжу;

члени комісії: Дідик Іван Олександрович – завідувач відділення механізації сільського господарства, викладач технічного сервісу в АПК;

Слюсаренко Сергій Петрович – викладач ремонту сільськогосподарської техніки, технічного сервісу в АПК;

Сташок Михайло Степанович – викладач дисципліни «Трактори»;

Павловський Валерій Іванович – викладач сільськогосподарських машин;

Ластівка Михайло Миколайович – викладач експлуатації машин та обладнань;

секретар комісії – Слюсаренко Сергій Петрович.

У процесі захисту дипломних проектів студенти наочно представили результати своєї роботи у вигляді дипломних проектів, відповідали на питання членів державної комісії, показали високий рівень професійних знань і навичок, які здобули під час навчання у коледжі.

Бажаємо випускникам самореалізації, успішних злетів та щастя в особистому житті.

DEK%201

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}