Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zas d

У ВСП «Ладижинський фаховий коледж ВНАУ» представили нового заступника з навчальної роботи

11 січня 2022 року, директор Відокремленого структурного підрозділу «Ладижинський фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету» Олег Цуркан на розширеному засіданні адміністративної наради представив новопризначеного заступника з навчальної роботи. Ним став викладач коледжу, кандидат технічних наук Дмитро Присяжнюк.

«Сьогодні, я хочу представити вам нового заступника з навчальної роботи, – звернувся до присутніх доктор технічних наук, директор коледжу Олег Цуркан. – На посаду претендували троє осіб, але, перевага була надана спеціалісту виплеканому в стінах нашого навчального закладу, кандидату технічних наук Дмитру Присяжнюку, який працює в коледжі з 2014 року і добре всім вам знайомий».

Підсумовуючи сказане, Олег Цуркан звернув увагу новопризначеного заступника з навчальної роботи та керівників структурних підрозділів на важливі моменти в роботі та окреслив коло завдань, на вирішення яких необхідно звернути увагу у першу чергу.

29-річний спеціаліст вищої категорії, кандидат технічних наук, Дмитро Присяжнюк працює в коледжі з 2014 року, викладає дисципліни «Технічна механіка», «Основи технічної творчості», «Комп’ютерна та інженерна графіка».

Закінчив Вінницький національний аграрний університет за спеціальністю «Механізація сільського господарства» магістратуру та аспірантуру. Достроково завершив написання кандидатської дисертації, яку успішно захистив на Спеціалізованій вченій раді Вінницького національного аграрного університету у 2019 році.

Зичимо Дмитру Присяжнюку невичерпної енергії, натхнення на нові плідні здобутки, успішного здійснення всіх планів та задумів.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}