Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zoom2

Засідання педагогічної ради

Однією з найважливіших форм методичної роботи з кадрами у вищому навчальному закладі є педагогічна рада. Саме вона визначає основні напрямки діяльності закладу, допомагає керувати всім педагогічним процесом, розв’язує нагальні проблеми.

У зв’язку зі Всеукраїнським карантином в черговий раз педагогічна рада у Ладижинському коледжі Вінницького національного аграрного університету відбулася дистанційно на платформі «Zoom».

Згідно порядку денного відповідальний секретар приймальної комісії Дмитро Присяжнюк ознайомив учасників педагогічної ради зі змінами до Правил прийому до Ладижинського коледжу ВНАУ. У зв’язку із карантином в державі Міністерством освіти і науки України було прийнято рішення про внесення змін до строків вступної кампанії з набору абітурієнтів для здобуття освітньо-професійного ступеня молодшого бакалавра.

Про виховний процес в умовах дистанційного навчання доповіла заступник директора з виховної роботи Олена Мисько, яка зазначила, що для виконання запланованих виховних заходів, студенти активно долучилися до виховного процесу дистанційно. Для цього використовувались соціальні мережі та сайт коледжу, саме так вдало розповсюджується тематична інформація та забезпечується зворотній зв'язок.

Голова циклової комісії природничо-наукових дисциплін Тетяна Баланчук прозвітувала про роботу циклової комісії та наголосила на тому, що під час карантину викладачі удосконалюють здібності в інформаційних технологіях.

Виступила Інна Капелюшна, заступник директора з навчальної роботи, яка ознайомила педагогічних працівників із аспектами завершення навчального року у дистанційному форматі.

Варто зазначити, що учасники педагогічної ради адаптувалися до умов дистанційної роботи, так як організовано вийшли на зв'язок та активно брали участь у роботі засідання.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}