Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zdor23

Здоров’я – джерело життя

Щороку 07 квітня весь світ відзначає Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році. Традиційно у цей день в Ладижинському фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету відбуваються тематичні заходи.

З метою виховання у студентів ціннісного ставлення до власного здоров’я та стимулювання бажання дбати про нього, сприяння усвідомлення студентами необхідності ведення здорового способу життя, нагадування про корисні звички, які допоможуть зміцнити здоров’я, прищеплення інтересу до занять фізичною культурою і спортом практичним психологом Ольгою Атанасовою у групі ПТБД-11 було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Здоров’я – джерело життя».

Здобувачі освіти із задоволенням брали участь у вправах, де визначали чинники, які як позитивно, так і негативно впливають на здоров’я. Сподобалася студентам групова робота, де вони у командах знаходили ключі, складавши пазли.

Здоров’я – це основа життя, і піклуватися про нього завжди на часі. Бажаємо всім бути здоровими і життєрадісними!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}