Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zustrich1

Зустріч з Першим заступником Міністра освіти і науки України

29 – 30 березня 2018 року з робочим візитом до Вінниці завітав Перший заступник Міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець. За запрошенням керівництва Вінницького національного аграрного університету Володимир Віталійович відвідав Технологічно-промисловий коледж ВНАУ, де відбулась його зустріч з адміністрацією університету та відокремлених структурних підрозділів.

Головна тема порядку денного – місце та роль коледжів і технікумів в системі освіти України. Директори семи коледжів ВНАУ, декани факультетів університету, проректор з науково-педагогічної, інноваційної діяльності та з роботи відокремлених структурних підрозділів Ірина Гунько та ректор університету Віктор Мазур мали унікальну можливість почути відповіді на нагальні питання. А саме:

  • статус технікумів та коледжів в системі освіти України;
  • ліцензування кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»;
  • перспективи фінансування навчальних закладів у 2018 році;
  • ступенева освіта в Україні;
  • готовність до вступної кампанії 2018 року.

Володимир Віталійович дав вичерпні відповіді на всі питання та запевнив присутніх у позитивних перспективах розвитку коледжів у структурі університету. Також заступник Міністра наголосив, що Міністерство освіти і науки України у свою чергу зробить все можливе для фінансового забезпечення навчальних закладів та сподівається на стрімкий розвиток коледжів і технікумів у напрямку навчальної, методичної та наукової роботи на благо майбутніх висококваліфікованих фахівців.

Zustrich

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}