Приймальна комісія: +38 (097) 668-3-668
24321, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Петра Кравчика, 5
Zust2

Зустріч випускників 2018

Роки летять, а Ладижинський коледж ВНАУ пам’ятає всіх своїх випускників. Адже всі покоління випускників молоді, завзяті, енергійні і трішки сумні через прощання з рідним технікумом (коледжем).

2 червня 2018 року двері коледжу відчинилися навстіж для тих, хто покинув його стіни десятки років тому. Гості свята із задоволенням побували на святковому концерті, де їх привітав директор коледжу Цуркан Олег Васильович. Всі випускники із своїми кураторами мали можливість відвідати екскурсію по коледжу та побувати за партами своїх аудиторій.

Zust5

Zust3

Навчальний заклад дав грунтовну освіту тисячам нашим славетним випускникам, адже коледж не тільки навчає, він дає людині можливість обирати собі шлях подальшого пошуку істини. Зі стін коледжу вийшли сотні талановитих випускників, які стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного.

Zust1

Беручи до рук запилений фотоальбом, розумієш як пам'ять стирає відстань у кілька років, а то й цілих десятиліть, і відчуваєш, що весь час коледж жив життям своїх студентів, а через роки радо зустрічає їх уже батьками, дідусями і бабусями. І вони завжди із задоволенням відвідують коледж у якості вже поважних гостей.

Дякуємо, що ви не забуваєте свою альма-матер і прийшли сюди, щоб зустрітися з друзями і викладачами! Ми пишаємося кожним із вас!

Zust4

Такі зустрічі в Ладижинському коледжі ВНАУ проводяться щорічно в першу суботу червня. Раді будемо бачити вас знову!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}